A mai ebédre együtt pároltam darált húst és zöldségeket Marcinak.

Rózsáira szedtem, megmostam és apróra vágtam egy fej brokkolit. Megpucoltam, megmostam, és felkockáztam egy répát. 100gr csirkemellet megdaráltam. Egy evőkanál olívaolajon egy kis sóval és petrezselyemmel addig pirítottam, míg kifehéredett. Beleszórtam a zöldségeket, és további 2 percig nagy lángon pároltam. Majd közepesre csökkentettem a lángot, lefedtem a serpenyőt, és 10 percig főztem.

Amikor kész lett, nagyon kicsit összeturmixoltam, annyira, hogy azért kicsit darabos maradjon. Kétszer 350gr zöldséges csirkém lett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2019.07.14. 20:08:41

Mindig olyan receptek után nézek, amik szupergyorsak és szuperegyszeűek. Ez is egy olyan :) www.ujsagomat.hu/penny-market/lapozhato-reklamujsag-csutortoktol-11-07-2019/ a hozzávalókat pedig minimális összegből ki lehet hozni
süti beállítások módosítása