A reggelik mostanában igen változatosak Marcinál, a  gabona az egyetlen állandó főszereplő. A gabona mellett gyümölccsel, tápszerrel, joghurttal, illetve ezek variációjával szoktam próbálkozni. Ma körtéből, zabpehelyből és joghurtból készítettem a reggelit.

Egy körtét megmostam, megpucoltam, kimagoztam, felkockáztam. Felöntöttem egy kis vízzel, és beletettem 4 evőkanál zabpelyhet. Összeturmixoltam. Amikor kész lett, összekevertem egy fél pohár natúr joghurttal. 220gr joghurtos zabos körtés pépem lett.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.